Routebeschrijving

Onze praktijk is gevestigd aan het Engelserf. Het gebouw ligt vlakbij de toe- en afrit van de A28, aan het einde van de Oranjelaan. Doorgaans is er voldoende parkeergelegenheid.

Per auto over de A28, afslag nummer 12, Harderwijk West.

Komend uit Amersfoort onderaan de afrit linksaf, onder het viaduct door, daar de 1e rechts, meteen weer rechts en dan nog eens rechts de parkeerplaats op.

Vanuit Zwolle onderaan de afrit rechts, meteen weer rechts, nog eens rechts en dan de parkeerplaats op.

Vanuit het centrum van Harderwijk houdt u Ermelo/Drielanden aan en vóór het viaduct van de A28 gaat u linksaf en daarna de 1ste rechts. U rijdt dan nog eens rechts de parkeerplaats op.

Vanuit Ermelo houdt u Harderwijk-Centrum aan, onder het viaduct van de A28 door, de 1ste rechts, nog een keer de 1ste rechts en dan rechts de parkeerplaats op.

De praktijk ligt tevens op ongeveer 13 minuten loopafstand van het NS Station Harderwijk. Vanaf het Station rechtsaf de Oranjelaan in, aan het eind (voor het viaduct van de A28, ter hoogte van het benzinestation) linksaf. U vindt het gebouw dan aan uw rechterhand.

De praktijk is ook voor mindervaliden goed toegankelijk.

U bereikt onze praktijk via de hoofdingang. U komt in de centrale hal. De glazen deur kunt u opentrekken, waarna u direct door kunt lopen (u hoeft alleen aan te bellen als de glazen deur op slot zit)
U komt in een 2e hal, links vindt u de trappen en de lift, daar gaat u naar beneden naar het souterrain. Beneden komt u opnieuw in een halletje uit, onze praktijk vindt u aan de rechterkant (de ingang direct naast de lift). U mag doorlopen naar de wachtruimte met de grote leestafel.