Hédi Jansen

SPEL Harderwijk Jansen – praktijk AGB 94056071

Hédi is in 2000 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met als afstudeerrichting Klinische Psychologie. In 2003 heeft ze de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Zij is registerpsycholoog NIP, Gezondheidszorgpsycholoog en BIG geregistreerd (BIGnr. 39060688825), lid van het NIP, LVVP en Vereniging EMDR.

Haar werkervaring is divers waarbij zij de eerste jaren voornamelijk heeft gewerkt in de psychiatrie: als psycholoog in een instelling voor verstandelijk beperkten waar zij veel ervaring heeft opgedaan in de diagnostiek bij zowel kinderen als volwassenen en de begeleiding van ouders/groepsleiding. Daarna als behandelteamleider op een gesloten afdeling ouderenpsychiatrie van GGZ-centraal.

Van 2007-2015 was zij vrijgevestigde en praktijkhouder binnen de BGGZ in een gezondheidscentrum in Nijkerk. Sinds 1 december 2015 is zij met veel enthousiasme aan de slag gegaan bij Spel Harderwijk waar zij (jong)volwassenen behandelt met uiteenlopende problematiek.

Haar interesse gaat speciaal uit naar angsten, fobieën en traumagerelateerde problematiek. In haar behandelingen maakt zij veelvuldig gebruik van EMDR en technieken uit de cognitieve gedragstherapie.  Zij werkt voornamelijk klachtgericht waarbij zij samen met de cliënt op vaak creatieve wijze een manier zoekt om zelfstandig met problemen om te kunnen gaan en op te lossen. Behandeling is in haar ogen dan niet alleen noodzakelijk maar wordt een leerzame en plezierige ervaring.

KVK: 63662310

kwaliteitsstatuut Hédi Hoelscher

Certificaat deelname H C Hoelscher-Jansen (lidnr 4092)

Aanvraag inzage patiëntendossier