Actueel


Eigen risico:
Op 1 januari 2022 wordt het nieuwe zorgprestatiemodel ingevoerd. Dit is een politieke keuze die voor u een verandering met zich meebrengt.
Tot nu betaalde u één keer het eigen risico (tenzij u dit al opgemaakt had aan andere vormen van zorg)  aan het einde van uw behandeltraject ongeacht de startdatum van het behandeltraject. Vanaf 1 januari 2022 wordt het eigen risico per kalenderjaar aangesproken. Op het moment dat uw behandeltraject over de grens van het kalenderjaar heen gaat, betaalt u voor beide jaren het eigen risico.

Wilt u meer lezen over het nieuwe zorgprestatiemodel?
Dan verwijzen wij u naar de informatiepagina voor cliënten van onze beroepsvereniging.
https://lvvp.info/voor-clienten/zorgprestatiemodel-wat-verandert-voor-patienten/

Corona:
Wij verzoeken u niet naar de praktijk te komen indien er sprake is van mogelijke coronaklachten (tenzij u negatief getest bent) maar telefonisch contact met ons op te nemen om te zoeken naar een oplossing. Liefst zo snel mogelijk maar ook wanneer dit minder dan 48 uur voor de geplande afspraak (onze afzegtermijn) duidelijk wordt.
Wij zullen dan meestal voorstellen de face-to-face afspraak om te zetten in een (beeld)belafspraak.

Voor het beeldbellen gebruiken we de extra beveiligde verbinding via het programma Therapieland. U wordt geïnformeerd over de werkwijze door de praktijkondersteuner of uw therapeut.

Onze klanttevredenheid is op dit moment 8.6 Contracten zorgverzekeraars / Gemeenten

Onze praktijk heeft voor 2022 contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars . Tot 1 april 2022 hebben wij een contract met alle gemeenten uit de regio, vanaf 1 april hebben wij een contract met de gemeente Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en Zeewolde.

Zie hiervoor Kosten en vergoedingen.